tack alla fina vänner

Jag måste få säga att jag har haft ett par fantastiska slutveckor nu innan resan. Dagar som varit supermysiga tillsammans med härliga vänner. Nu ikväll har jag varit med fina fröken Zetterström. Jag blev bjuden på temys som sedan ledde till en god middag a la Gotin & Alexandersson i deras lägenhet! Och som vi skrattade, min mage vek sig och det krampar fortfarande. Härliga människor! Tack för att jag lärt känna er under denna höst. Isabells födelsedagsfirande var också lyckat. God mat, trevliga människor och utgång på Tegelbruket i Täby. En massa sväng om till schlagerhits, untz untz och shot efter shot. Och även då, massa skratt.
Förra helgen hade jag en stunning grym utekväll i Sthlms nattliv med Therese och Erika efter en god middag på Bistro Jarl för att då sedan slå klackarna i taket och dricka skumpa på Undici. Lär vara Sthlms bästa krog!
Jag har också ätit fantastisk sushi med Carro på nya restauranger, delat på en Oreo Madness (mums!) på TGIF med Jessica, filosoferat med Elin, fikat med en alla möjliga goa vänner. Och bara bara levt livet till max. Som om jag inte gjort annat än njutit.

Och jag känner bara. Åh vad jag kommer sakna det här. Men samtidigt, åh vad glad jag är för att jag verkligen socialiserat till max och njutit varenda sekund med varenda människa jag träffat, tillåtit mig själv att ha kul. Ja, jag är verkligen glad för alla stunder jag spenderat med er alla fantastiskt fina vänner. Och jag ser fram emot mitt liv med er.

Och även stort tack till alla er som uppmuntrar mig att göra denna resa. Stort tack.

PUSS


Kommentarer
Postat av: Fröken Zetterström

Värdlens bästa !

Herregud vilka mysiga kvällar vi skrapat ihop på sistone ! Usch vad du kommer vara saknad..

2011-03-03 @ 20:48:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0